PANKO STRUHANKA

 

 

PANKO STRÚHANKA – hit v modernej kuchyni

 

PANKO STRÚHANKA si získala srdcia gurmánov aj domácich kuchárov po celom Slovensku. Vďaka svojej výnimočnej kvalite sa stala stálicou nielen v domácnostiach, ale aj v profesionálnych kuchyniach a reštauráciách.

 

Jej úspech nie je náhodný – Panko ponúka všetko, čo si moderný stravník želá: zdravšiu, chutnejšiu a chrumkavejšiu alternatívu klasického vyprážania.

 Prečo si PANKO STRÚHANKU zamilujete?

  • Zdravšia a chutnejšia alternatíva vysmážania
  • Veľké a vzdušné vločky dodávajú jedlám ľahkosť a dokonalú chrumkavosť
  • Odolná voči nasiaknutiu tuku – menej mastné, ľahšie jedlá
  • Vyrobená podľa tradičnej japonskej receptúry
  • Ideálna na mäso, ryby, morské plody, zeleninu aj sladké dezerty

 Všestranné využitie v kuchyni

 

Panko strúhanka nie je len na rezne! Je skvelá na:

  • vyprážanie mäsa, rýb, morských plodov či zeleniny
  • obaľovanie tofu, húb alebo syrov
  • zahusťovanie zeleninových placiek, fašírok, domácich burgerov
  • sladké variácie – ako posýpka na koláče, zmrzlinu či pečené ovocie
  • ozvláštnenie zapekaných cestovín či šalátov

 Tip z kuchyne: PANKO REZNE V RÚRE

 

Obaľte kuracie prsia v trojobale (múka – vajíčko – Panko) a pečte na plechu v rúre vyhriatej na 190 °C cca 25 minút.

Výsledok: krásne chrumkavý rezeň bez vyprážania v oleji!

 Zdravie začína v kuchyni

 

Racionálna strava je základom zdravého životného štýlu aj úspešnej redukcie hmotnosti.

Kvalitné potraviny ako Panko strúhanka môžu pozitívne ovplyvniť nielen trávenie, ale aj imunitný systém.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz